2024•06•02

CR Group medlem i säkerhets- och försvarsföretagen

CR Group, som är en ledande aktör inom cybersäkerhet för samhällsviktig verksamhet, är nu medlem i Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF). SOFF:s plattform för samarbete erbjuder CR Group ytterligare verktyg att arbeta för en tryggare värld genom innovativa säkerhetslösningar och ökad cybersäkerhetsförmåga till samhällsviktig verksamhet.

OM SOFF
Säkerhets- och försvarsföretagen (SOFF) är en branschförening för företag verksamma inom säkerhets- och försvarssektorn i Sverige. Föreningens syfte är att skapa bästa möjliga konkurrensförutsättningar för sina medlemsföretag genom att främja marknadstillträde och handelsutbyte. SOFF arbetar långsiktigt och strategiskt med att påverka framtida handelsförutsättningar och att främja forsknings- och innovationsarbete. Föreningen har över 200 medlemsföretag som tillsammans bidrar till att skapa trygghet både i Sverige och internationellt.

OM CR GROUP
CR Group är ett svenskt cybersäkerhetsföretag som utvecklar paketerade och användarvänliga digitala lösningar för samhällsviktig verksamhet. Lösningarna täcker både nationella och internationella behov inom försvar och civila sektorer, med en stark betoning på användarvänlighet och säkerhet. Gruppen består av flera helägda dotterbolag som erbjuder expertis och innovativa produkter för att skydda säkerhetskritisk information.