2023•12•10

Snabb företagstillväxt inom cybersäkerhet

Snabb företagstillväxt inom cybersäkerhet kräver inte bara produkter och tjänster på högsta nivå utan också god ekonomisk- och finansiell planering, styrning och kontroll. Därför är vi mycket glada över att välkomna Hannes Lindroos som ny CFO i C-Resiliens.

Växande cyberhot utgör ett allt större problem för nationer och organisationer. Våra kunder inom säkerhetskänslig verksamhet efterfrågar allt mer säkra och användarvänliga lösningar och det ställer inte bara krav på våra produkter och tjänster, utan också på att vi som företag förblir och utvecklas som långsiktig och stabil partner.

Hannes Lindroos har både lång och gedigen erfarenhet av ekonomisk planering, styrning och kontroll. Han kommer senast från PriceRunner där han i rollen som CFO sedan 2016 arbetat med flera olika finansiella frågor, inklusive finansiell strategisk planering, förvärv, försäljning av företag och förberedelse av börsintroduktion.

”Cybersäkerhet är ett nytt område för mig men jag har länge iakttagit hur cyberhotet allt mer påverkat medborgare, företag och nationer och hur cybersäkerhet blivit till en allt viktigare fråga för allt fler. Cyberhotet kommer sannolikt att eskalera och god cybersäkerhet som tryggar medborgare, företag och nationer är en förutsättning för att samhället ska fungera ” säger Hannes och fortsätter ”Jag ser fram emot att lära mig mer om branschen och samtidigt använda mina erfarenheter för att vidareutveckla CR till en långsiktigt framgångsrik branschledande aktör och stabil partner.”

”Vi ser verkligen fram emot att arbeta med Hannes, hans omvittnat gedigna kunskaper och erfarenheter inom området lovar gott inför framtiden och gör oss ännu bättre rustade att hjälpa våra kunder inom säkerhetskänslig verksamhet”, säger Björn Weigel, VD på C-Resiliens.